ANKARA / POLATLI - Şehit Seher Yaşar Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ekm

13 Ekim 1951 yılında kurulan İmam Hatip okullarının kuruluş yıldönümünü, okulumuzda gerçekleştirdiğimiz program ile kutladık.

Programda emeği geçen öğrencilerimize ve Öğretmeniz Kübra YALABUK hocamıza teşekkür ediyoruz.

Ekm

11.10.2023 tarihinde okulumuz Sivil Savunma Kulübünün koordinesinde Deprem Tatbikatı gerçekleştirilmiştir.

Eyl

Okulumuzda Mevlid-i Nebi Programını gerçekleştirdik. Programımıza katılım sağlayan ilçe müftümüz Sayın Hayri CİHANGERİ Hocamıza, Şube Müdürümüz Sayın Hüseyin ÜSTÜNTAŞ'a ve tüm misafirlerimize teşekkür ediyoruz.

Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizle, aşure ikramında emeği geçen okul personellerimize de emekleri için teşekkür ediyoruz.

Eyl

Okulumuz öğrencileri ilçemiz Polatlı'da yer alan tarihi ve kültürel mekanlara gezi gerçekleştirdi. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Eyl

15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Programı okulumuz öğrenci ve öğretmenleri tarafından gerçekleştirildi.

Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Emeği geçen öğrencilerimiz  ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Eyl

Şehit Seher Yaşar Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi/Ortaokulu olarak kurum kültürünü geliştirmek ve yeni döneme motive bir şekilde girmek adına mezunlarımız ile buluştuk.

Ülkemizin farklı üniversitelerinde eğitimlerine devam eden geçmiş mezunlarımızı okulumuzda ağırlayarak onların deneyimlerini aktarmasını ve öğrencilerimizin de başarabileceklerini görmelerini hedefledik.

Programımızda öncelikle "İlköğretim Haftası" etkinlikleri düzenlenmiş daha sonra ise mezunlarımız deneyimlerini aktarmıştır.

Okullarına yeniden gelerek arkadaşlarıyla güzel vakit geçiren mezunlarımıza ve programda emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Eyl

2023 Yaz Döneminde okulumuzdaki görevinden ayrılıp Polatlı Atatürk Anadolu Lisesi'nde göreve başlayan Fizik Öğretmenimiz Sayın Ahmet Börü'ye okulumuza ve öğrencilerimize verdiği katkılardan dolayı teşekkür ettik ve yeni görevinde başarılar diledik.

Ardından gelenekselleşen kahvaltı etkinliğimiz ile yeni eğitim öğretim dönemi öncesi motivasyonumuzu tazeledik.

Eyl

Eylül Dönemi Mesleki Çalışmalarımıza Okul Rehber Öğretmenimizin sunumuyla devam ettik.

Rehber Öğretmenimiz Sayın Mehmet Ali BAYSAL, öncelikle okul rehberlik ve psikolojik danışma hizmetlerinin tüm paydaşlara yönelik görev ve sorumluluklarını hatırlattı ve ortak bir anlayış geliştirmenin önemine değindi. Ardından "Eğitim Ortamlarında Dijitallleşmenin  Sosyal ve Psikolojik Etkileri" başlıklı sunumunu gerçekleştirdi.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Dönemine öncelikle Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf TEKİN'in EBA'da gerçekleşen konuşmasını dinleyerek başladık ve ardından sene başı öğretmenler kurulu toplantımızı gerçekleştirdik.

Yeni eğitim öğretim döneminin tüm eğitim paydaşları ve ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

Ağu

Öğrenim hayatlarında bizleri başarıyla temsil eden öğrencilerimiz 2023 YKS de okulumuzun gururu oldular. Öğrencilerimizi tebrik ediyor hayatlarında başarılar diliyoruz.

May

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Törenimizi gerçekleştirdik. Mezunlarımıza gelecekleriyle ilgili hedeflerine en kısa sürede ulaşmaları için başarılar diliyoruz.