ANKARA / POLATLI - Şehit Seher Yaşar Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ara

11.sınıflarımız arasında gerçekleşen ve "Yapay Zeka Çalışmaları Durdurulmalıdır, Durdurulmamalıdır" konulu münazara etkinliğinde kazanan 11-B sınıfı olmuştur.

Etkinlikte emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

10.sınıflarımız arasında gerçekleşen ve kıyasıya mücadeleye sahne olan münazara yarışmamızda, "Teknoloji gençler için yararlıdır." tezini savunan 10-A sınıfı birinci olmuştur.

Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Sayın Ayşe Kuyumcu Ünal öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Ara

Öğrencilerimiz Ankara ATO Congresium'da gerçekleştirilen kitap fuarına katılım sağlamış ve hem bireysel gelişimleri hem de akademik gelişimleri adına kaynaklara doğrudan ulaşma şansı elde etmişlerdir. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Kültür Edebiyat Kulübü ve Gezi Tanıtım Kulübünün beraber organize ettiği faaliyet ile öğrencilerimiz ilçemizde gerçekleştirilen kitap fuarına katılım sağlamış ve hem yazarlar ile sohbet etme şansı yakalamış hem de keyifli ve verimli zaman geçirmişlerdir.

Etkinlikte emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Dünya Felsefe Günü etkinlikleri kapsamında öğrencilerimiz drama çalışmaları gerçekleştirip,  resim sergisi oluşturdular. Etkinlikte emeği geçen öğrencilerimize ve Felsefe Öğretmenimiz Sayın Pınar KARKIN'a teşekkür ediyoruz.

Kas

Öğrencilerimizin akademik başarısını takip etmek adına belirli aralıklarla gerçekleştirdiğimiz deneme sınavlarımızı yapıyoruz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü'nde  öğrencilerimizin hazırladığı program ile günümüzü coşkuyla kutladık.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Ankara ilinde gerçekleştirilen kompozisyon yarışmasında öğrencimiz Zeynep ÇAKIR il birincisi olmuştur.

Öğrencimizi ve kendisine destek veren öğretmenimizi tebrik ediyoruz.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 85. seneidevriyesi dolayısıyla 2 dakikalık saygı duruşunun ardından anma programı okulumuz öğrencileri tarafından gerçekleştirilmiştir.

Programda emeği geçen öğrencilerimize teşekkür ediyor, ölümsüz atamızı tekrar yad ediyoruz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.yılı okulumuzda coşkuyla kutlandı. Haftaiçi ilçemizde gerçekleştirilen etkinliklere yoğun katılım gösteren öğrencilerimiz, Cumhuriyet Korteji, Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası, Kompozisyon Yarışması gibi faaliyetlerini resmi program ile sonlandırdı.

Programda türkülerin yanısıra yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimize de ödülleri verildi. Cumhuriyetin mimarı, Ulu Önder Mustafa Kemal'e duyulan özlem ve minnet duygularının da yoğun bir şekilde işlendiği etkinliklerde emeği geçen Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Nice Yüzyıllar görmek ve yaşamak dileği ile...

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.yılı dolayısıyla okulumuzda düzenlediğimiz Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvamızı gerçekleştirdik.

Öğrencilerimizin yoğun katılım gösterdiği ve mücadelenin de kıyasıya yaşandığı oyunlarda birinci olan öğrencilerimizi gönülden tebrik ederiz.

Minikler Mangala; Ritac TABAK

Lise Satranç; Faika Nur KOCATAŞ

Lise Mangala; Beyza Nur GÖDEL

Reversi Betül ARAYIT

birinciliği kazanmıştır. Katılım gösteren tüm öğrencilerimize ve etkinliği organize eden Matematik Öğretmenimiz Elvan BATIR'a teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda gerçekleştireceğimiz Zeka Oyunları Turnavasına katılımlarınızı bekliyoruz.

Ekm

Sınıflar arası gerçekleştirdiğimiz "Atasözleri ve Deyimler Yarışmasında" kazanan 9-A sınıfımız oldu. Etkinliğe katılım gösteren öğrencilerimize ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

19.10.2023 tarihinde öğrencilerimiz tarafından Kudüs için "Fetih Suresi" okunmuştur. Yaşanan insanlık dramının bir an önce son bulması için dualar edilmiştir.

Ekm

Okulumuz 12.sınıf öğrencileriyle beraber ODTÜ ve Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi gezisi gerçekleştirdik. Gezide rehber desteği sağlayan Polatlı Gençlik Merkezi'ne de teşekkür ediyoruz.