ANKARA / POLATLI - Şehit Seher Yaşar Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Nis

Okulumuz Biyoloji öğretmeni Gönül GÜNLÜ YAVUZYAŞAR ve 9.sınıf öğrencilerimiz hazırladıkları çalışmalarla Dünya DNA Günü kutlamalarını gerçekleştirdiler.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla okulumuzda coşkulu bir tören düzenlendi. Tüm öğrencilerimizin etkin katılım sağladığı, gönlünce eğlendiği törenimizin hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Nice güzel ve coşkulu  23 Nisanlara diyoruz...

Mrt

Geleneksel iftar yemeğimize okulumuza adını veren kıymetli şehidimiz rahmetli Seher Yaşar'ın ailesi, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz katılmıştır. Samimi bir aile ortamında gerçekleşen iftar programımızda emeği geçen herkese teşekkür ediyor, hayırlı ramazanlar diliyoruz.

Mrt

İlçemizde düzenlenen Liseler Arası Münazara Yarışmasında finale kadar yükselen öğrencilerimiz, finalde de etkileyici bir performans göstermelerine rağmen maalesef ikinci olmuşlardır. Bu süreç içerisinde göstermiş oldukları yoğun çalışma ve özveri için her birine teker teker teşekkür ediyoruz.

Çalışmalarında rehberlik eden Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Sayın Fatma Altınay IŞIN hocamıza da ayrıca teşekkür ediyoruz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla okulumuz konferans salonunda manevi yönü yüksek  bir anma etkinliği düzenlenmiştir. Etkinlikte görev alan öğrencilerimize ve Tarih Öğretmenimiz Sayın Züleyha AKTAŞ'a bu güzel tören için teşekkür ediyoruz.

Şehitlerimizin ruhu şâd olsun.

Mrt

14 Mart Pi Günü dolayısıyla okulumuzda öğrencilerimizin aktif katılımı ile etkinlikler gerçekleştirilecektir. Etkinliklerde emek veren öğrencilerimize ve Matematik Öğretmenimiz Elvan Batır'a emeklerinden ötürü teşekkür ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla düzenlenen programımız Kaymakamımız Sayın Murat BULACAK, Belediye Başkanımız Sayın Mürsel YILDIZKAYA, İlçe  Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İmrali KALOÇ ve ilçe protokolümüzün katılımı ile okulumuzda gerçekleştirilmiştir.

Programda emeği geçen tüm öğrencilerimize ve Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Sayın Fatma ALTINAY IŞIN hocamıza emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Şbt

Liselerde Bilim Uygulamaları Projesi kapsamında okulumuzda gerçekleştireceğimiz "İklim Değişikliği ve Gıda Güvenliği" paneline tüm velilerimizi ve ilçe halkımızı bekliyoruz.

Şbt

Polatlı İlçe Milli Eğitim Müdürşüğü tarafından organize edilen ortaöğretim kurumları arası münazara etkinliğinde I.turda okulumuz galip gelmiştir.

II.turda Atatürk Anadolu Lisesi ile eşleşen öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Ock

İlçe Müftümüz Sayın Hayri CİHANGERİ'nin de katılımıyla Regaib Kandili programını okulumuzda gerçekleştirdik... Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

Okulumuz Değerler Kulübü'nün etkinlikleri kapsamında "Askıda Ekmek Projesi" başlatmıştır.

Projede emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

10.sınıflarımıza "Alan Seçimi ve Meslek Tanıtımı" semineri yapılmış, Alan Seçimine Yönelik Mesleki Yönelim Envanteri uygulanmıştır.

Ara

10.sınıflar ve 11.sınıfların birincisi arasında geçen "Yazar Olmak İçin İyi Bir Okur Olmak Ön Koşuldur/Değildir" konusunun işlendiği okul münazara finallerimizde 10.sınıflarımız birinci olmuştur.

Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

11.sınıflarımız arasında gerçekleşen ve "Yapay Zeka Çalışmaları Durdurulmalıdır, Durdurulmamalıdır" konulu münazara etkinliğinde kazanan 11-B sınıfı olmuştur.

Etkinlikte emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.